NIEUWS

In de nacht van zaterdag 11 mei op zondag 12 mei stond de jaarlijkse nachttraining gepland. Om 20:00 uur verzamelde het gehele team bij onze trouwe ondersteuning: Jaap en Ina. Koffie, thee en wat gebakjes stonden klaar. Ondertussen werden de laatste voorbereidingen getroffen voor vertrek. Na een korte briefing door teamcaptain Marco was het tijd om...

Er zijn weer 2 etappes gesponsord en een ervan zelfs vanuit Italië! Bouwkundig adviesbureau GoedegeBouw Advies sponsort onze 5e etappe en Albergo Villa Marta uit Lucca (Italië) de 6e etappe.

Op Koningsdag stond een nieuwe actie van team Sterk Staaltje gepland. Zowel in Helmond als in Hendrik-Ido-Ambacht was het team aanwezig op de braderie. Al vroeg in de morgen werden de kraampjes opgebouwd en de laatste voorbereidingen getroffen. Op de braderie was tevens de "Kilometervreter" aanwezig. Deze door Twan ontworpen banner bood de...

Op zaterdag 20 april 2019 vond de 6e editie van Paascross & Canicross Hooge Nesse plaats. Hieronder volgt een wedstrijdverslag met een impressie van dit mooie evenement.

Al vroeg in de morgen verzamelden de teamleden van team Sterk Staaltje op het wedstrijdterrein bij de Hooge Nesse. Al snel werd het het gebied rondom de start omgebouwd tot een heus...

De "Kilometervreter" van Sterk Staaltje wordt steeds verder opgevuld. Diverse bedrijven hebben een etappe gesponsord en daarmee onze kilometers afgestreept.

Op zondag 24 maart stond de eerste teamtraining op de agenda. Al vroeg in de morgen verzamelde het team in Gameren. Michel en Twan hadden samen een route gecreëerd welke gebaseerd is op de "Two Rivers Marathon". Dit is een marathon door de prachtige natuur van de Bommelerwaard.

Woensdagochtend 3 april organiseert team Sterk Staaltje een sponsorloop op Obs De Klokkebei in Ulvenhout. Gisteren hebben Michel en Tessa de kinderen uitleg gegeven over de Roparun en het goede doel hiervan. Alle leerlingen hebben ook het sponsorformulier mee naar huis gekregen, we hopen natuurlijk op heel veel sponsors!

Foto Fun Run

10-03-2019

Vandaag deden enkele teamleden van Sterk Staaltje mee aan de Foto Fun Run bij SPRINT Breda. Tijdens dit leuke evenement (georganiseerd door Run2Day Breda) kregen alle teams een foto met een locatie in de buurt mee. Ze moesten met het team al hardlopend zoeken naar deze locatie. Wanneer je deze gevonden had, maakte je een selfie met het hele team...

In verzorgingshuis Goezate in Werkendam organiseerde team Sterk Staaltje voor de eerste keer een bingo voor Stichting Roparun. Op woensdagavond 27 februari werd daar gespeeld door zowel bewoners van Goezate, als inwoners uit de gemeente Werkendam.