SPONSORING

Sponsormogelijkheden

Zonder Sponsoring kunnen wij niet deelnemen aan de Roparun, Zonder Sponsoring kunnen wij het goede doel niet steunen. Sponsoring is dus heel belangrijk voor ons. Al onze financien gaan via Stichting Sterk Staaltje, Stichting Sterk Staaltje is in het bezit van de belastingvriendelijke ANBI Status, waardoor u als Sponsor van ons team een hoger bedrag kunt aftrekken bij uw aangifte. wij kunnen onderstaande vormen van exposure bieden. het is uiteraard aan u of u exposure wenst. Wilt U ons Sponsoren Maar zou u er graag een wederdienst voor zien? wij staan open voor vele oplossingen.

Club van 100

  • Bedrijven die Sterk Staaltje een warm hart toe dragen kunnen lid worden van de Club van 100. Naam- en/of logovermelding op Facebookpagina en website Sterk Staaltje

€100

Sponsorpakket 1 

  • Naam- en/of logovermelding op social media (Facebookpagina & website Sterk Staaltje)
  • Naam- en/of logovermelding tijdens evenementen die Sterk Staaltje organiseert gedurende het jaar (dit voor zover mogelijk bijv. met een zelf te leveren vlag of banner)

€200

Sponsorpakket 2

  • Naam- en/of logovermelding op social media (Facebookpagina & website Sterk Staaltje)
  • Naam- en/of logovermelding tijdens evenementen die Sterk Staaltje organiseert gedurende het jaar (dit voor zover mogelijk bijv. met een zelf te leveren vlag of banner)
  • Naam- en/of logovermelding op de Caravan XXL, die de gehele Roparun enorme exposure zal krijgen

€500

Etappesponsor

  • Naam- en/of logovermelding op social media (Facebookpagina & website Sterk Staaltje)
  • Sponsor een te lopen etappe - de etappe zal dan de naam van uw bedrijf dragen en als zodanig in alle communicatie genoemd gaan worden

€250

Overig

  • Kledingsponsoring -Naam- en/of logovermelding op de teamkleding die gedragen wordt tijdens alle evenementen gedurende het jaar en uiteraard tijdens de Roparun zelf
  • Voedingssponsoring - tijdens de Roparun dragen enkele teamleden zorg voor gezonde en gevarieerde voeding voor de overige teamleden. Alle voedingsmiddelen nemen wij mee uit Nederland. Het is mogelijk een deel van deze voeding in natura te sponsoren

variabel

Uiteraard staan wij open voor ander ideeën of voorstellen naast de genoemde sponsormogelijkheden en - pakketten. Als u contact met ons opneemt, dan bespreken we dat graag!  


Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8011

Hier verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via bovenstaande link kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.


Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
Alvast bedankt namens ons gehele team.  


Merchandise

Draagt u team Sterk Staaltje een warm hart toe en steek je dat niet onder stoelen of banken? Deze sporttas is bij ons te koop voor slechts € 14,50 (exclusief verzendkosten ). De kleur is donkerblauw met ons mooie logo erop gedrukt. Zo kunt u overal laten zien wie u steunt!

Bestellingen kunnen geplaatst worden door te mailen naar: sterk-staaltje@outlook.com


Partnerships

Sinds 1 september 2018 hebben wij een partnership met  ATOS RTV. Lees hier meer over deze unieke samenwerking.

Sponsors 2019

Onderstaande vrienden helpen ons door het leveren van goederen en/of middelen waardoor wij als team mee kunnen doen aan de Roparun. 
Sponsoren voorgaande edities

Op onderstaande pagina's kunt u onze sponsoren en partners van voorgaande edities terugvinden.