SPONSORING

Sponsormogelijkheden

Zonder Sponsoring kunnen wij niet deelnemen aan de Roparun, Zonder Sponsoring kunnen wij het goede doel niet steunen. Sponsoring is dus heel belangrijk voor ons. Al onze financien gaan via Stichting Sterk Staaltje, Stichting Sterk Staaltje is in het bezit van de belastingvriendelijke ANBI Status, waardoor u als Sponsor van ons team een hoger bedrag kunt aftrekken bij uw aangifte. wij kunnen onderstaande vormen van exposure bieden. het is uiteraard aan u of u exposure wenst. Wilt U ons Sponsoren Maar zou u er graag een wederdienst voor zien? wij staan open voor vele oplossingen.

Finishsponsor

Uw logo op een spandoek terwijl wij de Coolsingel/Binnenrotte op lopen. Bereik duizenden mensen in de stad en op televisie.

Kledingsponsor

Uw naam en logo staan op de kleding die het gehele team zal dragen tijdens de Roparun

Sticker vrachtwagen

Uw naam en logo staan op de Caravan XXL. Deze zal de gehele Roparun meerijden.

Evenementsponsor

Tijdens onze acties en activiteiten zal door u verstrekt materiaal (spandoek, vlaggen, banner etc.) zichtbaar zijn. Prijs per actie/activiteit.


Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8011

Hier verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via bovenstaande link kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.


Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
Alvast bedankt namens ons gehele team.  


Merchandise

Draagt u team Sterk Staaltje een warm hart toe en steek je dat niet onder stoelen of banken? Deze sporttas is bij ons te koop voor slechts € 14,50 (exclusief verzendkosten ). De kleur is donkerblauw met ons mooie logo erop gedrukt. Zo kunt u overal laten zien wie u steunt!

Bestellingen kunnen geplaatst worden door te mailen naar: sterk-staaltje@outlook.com


Partnerships

Sinds 1 september 2018 hebben wij een partnership met  ATOS RTV. Lees hier meer over deze unieke samenwerking.

Sponsors 2019

Onderstaande vrienden helpen ons door het leveren van goederen en/of middelen waardoor wij als team mee kunnen doen aan de Roparun. 


Sponsoren voorgaande edities

Op onderstaande pagina's kunt u onze sponsoren en partners van voorgaande edities terugvinden.