SPONSORING

Sponsormogelijkheden

Zonder sponsoring kunnen wij niet deelnemen aan de Roparun, zonder sponsoring kunnen wij het goede doel niet steunen. Sponsoring is dus heel belangrijk voor ons. Al onze financiën gaan via Stichting Sterk Staaltje naar Stichting Roparun. Onze stichting is in het bezit van de belastingvriendelijke ANBI-status, waardoor u als sponsor van ons team een hoger bedrag kunt aftrekken bij uw aangifte. Wij kunnen onderstaande vormen van exposure bieden. Het is uiteraard aan u of u exposure wenst. Wilt u ons sponsoren, maar zou u er graag een wederdienst voor zien? Wij staan open voor vele oplossingen.

Sponsorpakketten

  • Informeer naar onze verschillende sponsorpakketten.

Etappesponsor

  • Naam- en/of logovermelding op social media (Facebookpagina & website Sterk Staaltje)
  • Sponsor een te lopen etappe - de etappe zal dan de naam van uw bedrijf dragen en als zodanig in alle communicatie genoemd gaan worden

Uiteraard staan wij open voor ander ideeën of voorstellen naast de genoemde sponsormogelijkheden en - pakketten. Als u contact met ons opneemt, dan bespreken we dat graag!  

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8011

Hier verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via bovenstaande link kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt namens ons gehele team.  


Sponsors 2024

Onderstaande sponsors helpen ons waardoor ons team mee kan doen aan de Roparun. 
Sponsors voorgaande edities

Op onderstaande pagina's kunt u onze sponsoren en partners van voorgaande edities terugvinden.