NIEUWS

Op Koningsdag stond teamcaptain Marco al vroeg bij de Sophiahal in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij bood de hardlopers van de Inner Circle Runners de mogelijkheid om zelfstandig de jaarlijkse Breakfastrun te lopen. Als blijk van waardering konden de lopers een donatie doen aan ons team. De verschillende lopers hebben zo bij elkaar bijna 200 euro opgehaald...

Op zaterdag 6 maart heeft ons team een collecte gehouden in Werkendam. Wij hebben deze dag vele positieve reacties ontvangen van de inwoners. en ook hebben we meerdere mensen uitleg gegeven over de Roparun. In totaal hebben we €331,32 euro opgehaald met de collecte. Met de huidige corona-maatregelen is het lastig acties te houden, dus we...

Hey Roparun familie,
Even een korte voorstelronde van mijn kant ;) Ik ben Milou Schepen, 34 jaren jong en een frisse nieuwe loopster binnen team Sterk Staaltje. Mijn hobby's zijn voetbal, wintersport, fitness en teamsporten. Ik ben graag actief in de buitenlucht en hou er van om uitdagingen aan te gaan.
Ervaring met de Roparun? Zeker. Voorgaande...

Na lang, heel lang wachten, kunnen we eindelijk bekendmaken wat de opbrengst is geworden van de tweede editie van de Lucrasoft HIAthlon. Dit mooie evenement werd gehouden op 19 september 2020.

Roparun 2021

14-11-2020

De komende editie van de Roparun vindt volledig in Nederland plaats. De startlocatie is in Landgraaf en de finish in Rotterdam. De afgelopen jaren waren de startplaatsen in Parijs en Hamburg/Bremen en liep de route door Frankrijk, België en Duitsland naar de finish in Rotterdam. In 2021 is het is de dertigste keer dat de Roparun plaatsvindt. Deze...

Op zaterdag 19 september* aanstaande vindt de 2e editie plaats van de Lucrasoft HIAthlon in Hendrik-Ido-Ambacht. Een triathlon kent drie onderdelen: zwemmen, fietsen en hardlopen. Het event kent twee afstanden: 1/8 en een mini-triathlon (1/16) dus voor zowel de recreant als de actieve sporter.

"Voor wie zich afvraagt waar de teamvlag is, die heb ik." Met dit berichtje in de groepsapp kregen we hoogte van Michel zijn avontuur. Deze held heeft dit weekend in plaats van de Roparun een RopaFiets afgelegd. In z'n uppie is Michel van Parijs naar Rotterdam gefietst.

Als klap op de vuurpijl maken we onze opbrengst voor de "Roparun 2020" bekend. Door de bijzondere omstandigheden hebben we weinig van onze acties uit kunnen voeren, maar gelukkig hebben we daarnaast mooie donaties ontvangen en kunnen we bouwen op onze trouwe sponsoren.

Over een week zouden we onderweg zijn richting Parijs voor de Roparun. Ondanks dat we niet op pad gaan, zetten we onze etappesponsors in het zonnetje. Niet alle etappes zijn verkocht dit jaar, maar dat is gezien de situatie niet verwonderlijk.

Hallo allemaal, ik ben Ad de Vlaming. Gepensioneerd Vopakker en 64 jaar. Voor de 10e keer ga ik met de Roparun mee. Ik heb al diverse functies binnen de diverse teams vervuld: chauffeur/cateraar , chauffeur/navigator en aankomend jaar (voor de 7e keer) weer als fietser.