NIEUWS

Roparun 2021

14-11-2020

De komende editie van de Roparun vindt volledig in Nederland plaats. De startlocatie is in Landgraaf en de finish in Rotterdam. De afgelopen jaren waren de startplaatsen in Parijs en Hamburg/Bremen en liep de route door Frankrijk, België en Duitsland naar de finish in Rotterdam. In 2021 is het is de dertigste keer dat de Roparun plaatsvindt. Deze...

Op zaterdag 19 september* aanstaande vindt de 2e editie plaats van de Lucrasoft HIAthlon in Hendrik-Ido-Ambacht. Een triathlon kent drie onderdelen: zwemmen, fietsen en hardlopen. Het event kent twee afstanden: 1/8 en een mini-triathlon (1/16) dus voor zowel de recreant als de actieve sporter.

"Voor wie zich afvraagt waar de teamvlag is, die heb ik." Met dit berichtje in de groepsapp kregen we hoogte van Michel zijn avontuur. Deze held heeft dit weekend in plaats van de Roparun een RopaFiets afgelegd. In z'n uppie is Michel van Parijs naar Rotterdam gefietst.

Als klap op de vuurpijl maken we onze opbrengst voor de "Roparun 2020" bekend. Door de bijzondere omstandigheden hebben we weinig van onze acties uit kunnen voeren, maar gelukkig hebben we daarnaast mooie donaties ontvangen en kunnen we bouwen op onze trouwe sponsoren.

Over een week zouden we onderweg zijn richting Parijs voor de Roparun. Ondanks dat we niet op pad gaan, zetten we onze etappesponsors in het zonnetje. Niet alle etappes zijn verkocht dit jaar, maar dat is gezien de situatie niet verwonderlijk.

Hallo allemaal, ik ben Ad de Vlaming. Gepensioneerd Vopakker en 64 jaar. Voor de 10e keer ga ik met de Roparun mee. Ik heb al diverse functies binnen de diverse teams vervuld: chauffeur/cateraar , chauffeur/navigator en aankomend jaar (voor de 7e keer) weer als fietser.

Vandaag hebben we gecollecteerd in Werkendam. Tijdens deze winderige en koude ochtend hebben we mooie reacties ontvangen en uitgebreid kunnen vertellen over de Roparun en het prachtige doel hier achter.

Hallo allemaal, ik ben Richard Burgman, 61 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon al weer 35 jaar met veel plezier in Almere. Ik ben getrouwd met Ans en we hebben 2 zonen die inmiddels al lang zijn uitgevlogen.

Ik ben Erik Merkelijn, geboren 15-3-1968 en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd met Angelique en samen hebben we twee volwassen zoons. Ik werk als Projectleider op de afdeling Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur bij een groot ingenieursbureau met vestigingen in binnen- en buitenland. Mijn hobby's zijn: hardlopen, fietsen, naar de...

Nu het financiële gedeelte van de 1e Lucrasoft HIAthlon volledig afgerond is, kunnen wij vol trots de eindopbrengst bekend maken. Maar liefst €3.713,- is er met dit prachtige evenement bijeengebracht. Wij zijn als team onwijs blij met dit resultaat.