NIEUWS

Hallo allemaal, ik ben Ad de Vlaming. Gepensioneerd Vopakker en 64 jaar. Voor de 10e keer ga ik met de Roparun mee. Ik heb al diverse functies binnen de diverse teams vervuld: chauffeur/cateraar , chauffeur/navigator en aankomend jaar (voor de 7e keer) weer als fietser.

Vandaag hebben we gecollecteerd in Werkendam. Tijdens deze winderige en koude ochtend hebben we mooie reacties ontvangen en uitgebreid kunnen vertellen over de Roparun en het prachtige doel hier achter.

Hallo allemaal, ik ben Richard Burgman, 61 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon al weer 35 jaar met veel plezier in Almere. Ik ben getrouwd met Ans en we hebben 2 zonen die inmiddels al lang zijn uitgevlogen.

Ik ben Erik Merkelijn, geboren 15-3-1968 en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd met Angelique en samen hebben we twee volwassen zoons. Ik werk als Projectleider op de afdeling Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur bij een groot ingenieursbureau met vestigingen in binnen- en buitenland. Mijn hobby's zijn: hardlopen, fietsen, naar de...

Nu het financiële gedeelte van de 1e Lucrasoft HIAthlon volledig afgerond is, kunnen wij vol trots de eindopbrengst bekend maken. Maar liefst €3.713,- is er met dit prachtige evenement bijeengebracht. Wij zijn als team onwijs blij met dit resultaat.

Het idee van teamcaptain Marco Essenberg en Cor Hamels om in Hendrik-Ido-Ambacht voor het goede doel een 1/8e triathlon te houden werd zaterdag 14 september dan toch werkelijkheid. In het park Sandelingen-Ambacht deden, verdeeld over drie starts, 165 atleten onder ideale weersomstandigheden mee aan de Lucrasoft HIAthlon. Jan Stehouwer uit Leusden...

In 2020 begint de noordelijke route van Roparun in Bremen. Vanaf 2012 lag de Duitse start in Hamburg. Door deze verschuiving gaat een groter deel van de route door Noord-Nederland. Hiermee hoopt Roparun in dit deel van het land meer teams aan zich te verbinden en zo meer gelden te werven voor haar goede doel, ondersteunende zorg voor mensen met...

Maandag 15 juni vond het T-Beaunes Huiskamerconcert plaats. Tijdens deze avond maakte ons team de opbrengst van dit Roparunseizoen bekend. Onder het genot van zonnestralen en de muziek van Francesco Daniel en Rob Hendrikse (Fixxxman) kon iedereen niet wachten tot het bedrag bekend gemaakt zo worden.

Met nog enkele dagen voor vertrek hebben we grandioos goed nieuws te melden: onze kilometervreter is helemaal vol. Alles etappes zijn vergeven aan fijne sponsoren. Zo heeft ieder bedrijf een stuk van onze route in "beheer" en dragen wij hun naam op aan deze etappe. Daarnaast hebben we ook nog 3 nieuwe leden aan onze "Club van 100" toe...

Track & Trace

03-06-2019

Ook dit jaar zijn we tijdens de Roparun weer live te volgen! Dankzij Rietveld BV uit Giessenburg kunt u middels een track & trace de positie van onze busjes live volgen. Zo bent u nog nauwer betrokken bij ons avontuur.