NIEUWS

Foto Fun Run

10-03-2019

Vandaag deden enkele teamleden van Sterk Staaltje mee aan de Foto Fun Run bij SPRINT Breda. Tijdens dit leuke evenement (georganiseerd door Run2Day Breda) kregen alle teams een foto met een locatie in de buurt mee. Ze moesten met het team al hardlopend zoeken naar deze locatie. Wanneer je deze gevonden had, maakte je een selfie met het hele team...

In verzorgingshuis Goezate in Werkendam organiseerde team Sterk Staaltje voor de eerste keer een bingo voor Stichting Roparun. Op woensdagavond 27 februari werd daar gespeeld door zowel bewoners van Goezate, als inwoners uit de gemeente Werkendam.

De afgelopen periode hebben onze statiegeldboxen weer op diverse plekken gestaan. Dit heeft mooie bedragen opgebracht! De volgende boxen hebben we geleegd:

Mijn naam is Frank van Dijken, 58 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Twan van der Wel, één van de lopers, is mijn schoonzoon en via hem ben ik in contact gekomen met het Roparun team 'Sterk Staaltje'.

Op Facebook werden al enige tijd kleine vorderingen bekend gemaakt. Echter, vanaf nu is het bekend voor het grote publiek: Sterk Staaltje organiseert de 1e triathlon van Hendrik-Ido-Ambacht!

Op zaterdag 15 december was ons team al vroeg in Werkendam. Navigator Wendy had hier namelijk een collecte geregeld. Met een flink aantal teamleden trotseerden we de kou om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.

Team Sterk Staaltje doet komend jaar al voor de 5e maal mee aan de Roparun. Ieder jaar bedenken we nieuwe acties of proberen we onze bestaande acties uit te breiden. Dit jaar komen we met een nieuw idee! Namelijk het volgende: we geven bedrijven, organisaties of andere geïnteresseerden de mogelijkheid onze etappes te sponsoren. We noemen dit onze ...

Onze lopers hebben de smaak te pakken. Zowel John als Michel hebben een marathon gelopen. Michel liep vandaag de "originele" marathon in Griekenland: van het plaatsje Marathon naar de stad Athene. John liep zijn 42,195 kilometer in New York. Hij heeft met deze prestatie zelfs de New York Times gehaald (zie foto's hieronder).

Op zondag 4 november was team Sterk Staaltje aanwezig in Dordrecht. Al enkele jaren helpen wij tijdens de Drechtstadloop. Tijdens dit evenement zetten we ons in als verkeersregelaar. Voorafgaand aan het evenement volgen we thuis een cursus en behalen we het certificaat wat nodig is om ingezet te kunnen worden.

Met diverse (oud)teamleden stonden we...