NIEUWS

Zit je nu nog op de bank en zou je eigenlijk willen gaan sporten? Heb je geen idee hoe je kunt beginnen? Vanaf nu kun je bij Optisport Zwembad de Louwert in Hendrik-Ido-Ambacht een HIAthlon Strippenkaart kopen. Met deze strippen kaart krijg je:

Met nog 19 dagen te gaan is onze "Kilometervreter" bijna helemaal gevuld. We hebben recent weer enkele sponsoren mogen ontvangen: De Hypotheker (locaties Papendrecht, Apeldoorn en Schiedam), Van Alphen transport uit Dordrecht en NNEK Vermogensopbouw uit Amsterdam.

Op maandag 17 juni zal er een uniek huiskamerconcert georganiseerd worden. Ons team zal deze avond de eindopbrengst van de 5e deelname aan de Roparun bekend maken. Dit alles vindt plaats tijdens een avond vol mooie optredens in T-Beaunes Huiskamer in Hendrik-Ido-Ambacht. Er zullen diverse lokale artiesten, welke door heel Nederland optreden,...

In de nacht van zaterdag 11 mei op zondag 12 mei stond de jaarlijkse nachttraining gepland. Om 20:00 uur verzamelde het gehele team bij onze trouwe ondersteuning: Jaap en Ina. Koffie, thee en wat gebakjes stonden klaar. Ondertussen werden de laatste voorbereidingen getroffen voor vertrek. Na een korte briefing door teamcaptain Marco was het tijd om...

Er zijn weer 2 etappes gesponsord en een ervan zelfs vanuit Italië! Bouwkundig adviesbureau GoedegeBouw Advies sponsort onze 5e etappe en Albergo Villa Marta uit Lucca (Italië) de 6e etappe.

Op Koningsdag stond een nieuwe actie van team Sterk Staaltje gepland. Zowel in Helmond als in Hendrik-Ido-Ambacht was het team aanwezig op de braderie. Al vroeg in de morgen werden de kraampjes opgebouwd en de laatste voorbereidingen getroffen. Op de braderie was tevens de "Kilometervreter" aanwezig. Deze door Twan ontworpen banner bood de...

Op zaterdag 20 april 2019 vond de 6e editie van Paascross & Canicross Hooge Nesse plaats. Hieronder volgt een wedstrijdverslag met een impressie van dit mooie evenement.

Al vroeg in de morgen verzamelden de teamleden van team Sterk Staaltje op het wedstrijdterrein bij de Hooge Nesse. Al snel werd het het gebied rondom de start omgebouwd tot een heus...

De "Kilometervreter" van Sterk Staaltje wordt steeds verder opgevuld. Diverse bedrijven hebben een etappe gesponsord en daarmee onze kilometers afgestreept.

Op zondag 24 maart stond de eerste teamtraining op de agenda. Al vroeg in de morgen verzamelde het team in Gameren. Michel en Twan hadden samen een route gecreëerd welke gebaseerd is op de "Two Rivers Marathon". Dit is een marathon door de prachtige natuur van de Bommelerwaard.