NIEUWS

Mijn Roparunavontuur begon in 2016 als fietser en sindsdien heb ik geen enkele editie overgeslagen. Nou ja, niet helemaal waar, want in 2022 kreeg ik enkele dagen voor de Roparun corona en kon ik dat jaar niet mee. Wat een teleurstelling was dat! Ik merkte toen dat de Roparun een heel belangrijk deel van mijn leven is.

Jaren geleden, in de jaren 90, hoorde ik een voetbalmaatje vertellen over de Roparun. Één of andere estafette vanuit Rotterdam naar Parijs met hardlopers, fietsers, busjes, campers, noem maar op. Wat een gedoe dacht ik toen, niet wetende en beseffen dat dit meer was, namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel!

Ik ben Annelies Bol, partner, moeder, oma, franchisenemer bij De Hypotheker, sportverslaafd en een enthousiaste hardloper. Het allerliefst ben ik buiten in mijn hardloopbroek en op mijn hardloopschoenen! Het opzoeken van mijn grenzen zit in mijn DNA. De Roparun en ons team passen perfect mijn levensmoto

Mijn naam is Harry Hamer. Geboren in Vlaardingen, getogen en nog steeds woonachtig in Rotterdam. Getrouwd, vader van drie prachtige kinderen. En inmiddels toe aan mijn zevende Roparun. Ik heb dit schitterende evenement al in drie verschillende rollen beleefd en volbracht: als loper, als fietser en tegenwoordig als chauffeur. Zelfs een combinatie...

Hallo allemaal, ik ben Richard Burgman, 65 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon al weer bijna 40 jaar met veel plezier in Almere. Ik ben getrouwd met Ans en we hebben 2 zonen die inmiddels al lang zijn uitgevlogen.

Ik ben Erik Merkelijn uit het bouwjaar 1968 en woon in Alphen aan den Rijn. Getrouwd met Angelique en we hebben 2 volwassen zonen. Ik werk als senior projectleider bij een GWW-aannemer.