NIEUWS

Het is alweer een tijdje geleden dat wij hier iets hebben geplaatst. Dat betekent niet dat we hebben stil gezeten. Nieuwe ideeën borrelen in onze breinen, nieuwe structuren zijn opgezet of in voorbereiding. Dit alles zodat we komend seizoen nog harder kunnen knallen dan afgelopen seizoen.

Wat een avond was het!! We hebben tijdens het huiskamerconcert mogen genieten van vier fantastische optredens. Allereerst was Nina Hamels aan de beurt. Met heel mooi gezongen covers, waarbij het ondanks de zenuwen leek alsof ze veel vaker een huiskamer concert had gegeven, zette zij de toon van de avond. Ook mocht zij het eerste getal bekend maken...

Nu alle indrukken langzaamaan bij iedereen verwerkt zijn, kunnen we terugkijken op onze Roparun. Hieronder volgt een verslag met diverse foto's, video's en andere elementen.

Tijdens de Roparun is onze voortgang live te volgen via https://www.roparunlive.nl/ Klik op de afbeelding om hier naartoe te gaan. Hier kunt u zien waar we zijn en hoe laat we verwacht worden bij een bepaalde doorkomst. Ideaal dus als u ons langs de route aan wil komen moedigen.

Het grote aftellen is nu echt begonnen! Bij veel teams vindt er deze dagen koortsachtige communicatie plaats.
Is de materiaal lijst compleet?
Is de voedingslijst compleet?
Toch nog een keer checken dat de busjes geregeld zijn.

Met nog 4 weekjes te gaan tot de Roparun ging team Sterk Staaltje op pad om ook de nachtelijke uren getraind te hebben. Met een flinke delegatie van het team verzamelde men bij scouting Panoord in Zwijndrecht. Na een korte laatste briefing ging iedereen op pad.

Op zaterdag 31 maart 2018 vond de 5e editie van Paascross Hooge Nesse plaats. Hieronder volgt een wedstrijdverslag en een impressie van dit mooie evenement.

In januari hebben de klanten van Jumbo Sterrenburg te Dordrecht twee weken lang hun statiegeldbonnetjes kunnen doneren aan ons team. Maandag 12 februari heeft loper Twan de opbrengst van Paul de Ridder overhandigd gekregen. In deze korte periode is maar liefst €296,45 bijeen gespaard. Wij zijn enorm blij met deze bijdrage!

Zondag 14 januari stond de eerste gezamenlijke training op de planning. Rond 9 uur in de morgen arriveerden de eerste teamleden bij het punt van vertrek. Vandaag zou het gehele team een trainingsloop doen waarin geoefend werd met de werkwijze van de Roparun: run-bike-run, wisselen vanuit het busje, navigeren, fietsen, catering etc. Alles zou aan...