NIEUWS

Team Sterk Staaltje doet komend jaar al voor de 5e maal mee aan de Roparun. Ieder jaar bedenken we nieuwe acties of proberen we onze bestaande acties uit te breiden. Dit jaar komen we met een nieuw idee! Namelijk het volgende: we geven bedrijven, organisaties of andere geïnteresseerden de mogelijkheid onze etappes te sponsoren. We noemen dit onze ...

Onze lopers hebben de smaak te pakken. Zowel John als Michel hebben een marathon gelopen. Michel liep vandaag de "originele" marathon in Griekenland: van het plaatsje Marathon naar de stad Athene. John liep zijn 42,195 kilometer in New York. Hij heeft met deze prestatie zelfs de New York Times gehaald (zie foto's hieronder).

Op zondag 4 november was team Sterk Staaltje aanwezig in Dordrecht. Al enkele jaren helpen wij tijdens de Drechtstadloop. Tijdens dit evenement zetten we ons in als verkeersregelaar. Voorafgaand aan het evenement volgen we thuis een cursus en behalen we het certificaat wat nodig is om ingezet te kunnen worden.

Met diverse (oud)teamleden stonden we...

Even voorstellen: mijn naam is Wendy van Wijk. Ik ben 32 jaar oud en woon in Werkendam. Ik werk als geriatrie fysiotherapeute in een verpleeghuis.

Ik ben Astrid Essenberg, inderdaad vrouw van Marco Essenberg. Inmiddels ben ik 39 jaar en moeder van drie heerlijk puberende dochters van 16, 13 en 11 jaar. Ik werk in het warehouse van TNT in de vroege ochtend. Daardoor kan ik mijn betaalde baan goed combineren met mijn "onbetaalde" baan.

Even voorstellen: mijn naam is Tessa de Winter, ik ben 46 jaar (meestal zeg ik dat niet hardop haha) en ik woon in het Brabantse plaatsje Ulvenhout. Ik ben moeder van de 3 liefste kinderen van de wereld en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een farmaceutisch bedrijf waar ik zorg voor de vergoeding en financiering van onze geneesmiddelen....

Nieuwe uitdaging, nieuwe voorstelronde. Mijn naam is Milou van der Wel, ik ben 21 jaar oud en op dit moment 3e jaars studente fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Afgelopen jaar ben ik aangesloten bij Roparunteam Sterk Staaltje. Dit was een vrij last-minute aanmelding omdat ze nog hard op zoek waren naar een masseuse, en ik dit te horen kreeg...

Er zijn van die momenten dat je gebruik moet maken van elkaars kracht. Soms in de letterlijke zin van het woord maar veelal gaat het meer om de figuurlijke zin. Heden ten dage meer en meer in de "social media zin" van het woord.

Ieder jaar creëert de organisatie van de Roparun een prachtige video met daarin vele mooie momenten van die editie. Recent is de video over 2018 gepubliceerd. Met een lach en een traan hebben we deze video bewonderd.