NIEUWS

Even voorstellen: mijn naam is Tessa de Winter, ik ben 46 jaar (meestal zeg ik dat niet hardop haha) en ik woon in het Brabantse plaatsje Ulvenhout. Ik ben moeder van de 3 liefste kinderen van de wereld en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een farmaceutisch bedrijf waar ik zorg voor de vergoeding en financiering van onze geneesmiddelen....

Nieuwe uitdaging, nieuwe voorstelronde. Mijn naam is Milou van der Wel, ik ben 21 jaar oud en op dit moment 3e jaars studente fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Afgelopen jaar ben ik aangesloten bij Roparunteam Sterk Staaltje. Dit was een vrij last-minute aanmelding omdat ze nog hard op zoek waren naar een masseuse, en ik dit te horen kreeg...

Er zijn van die momenten dat je gebruik moet maken van elkaars kracht. Soms in de letterlijke zin van het woord maar veelal gaat het meer om de figuurlijke zin. Heden ten dage meer en meer in de "social media zin" van het woord.

Ieder jaar creëert de organisatie van de Roparun een prachtige video met daarin vele mooie momenten van die editie. Recent is de video over 2018 gepubliceerd. Met een lach en een traan hebben we deze video bewonderd.

Het is alweer een tijdje geleden dat wij hier iets hebben geplaatst. Dat betekent niet dat we hebben stil gezeten. Nieuwe ideeën borrelen in onze breinen, nieuwe structuren zijn opgezet of in voorbereiding. Dit alles zodat we komend seizoen nog harder kunnen knallen dan afgelopen seizoen.

Wat een avond was het!! We hebben tijdens het huiskamerconcert mogen genieten van vier fantastische optredens. Allereerst was Nina Hamels aan de beurt. Met heel mooi gezongen covers, waarbij het ondanks de zenuwen leek alsof ze veel vaker een huiskamer concert had gegeven, zette zij de toon van de avond. Ook mocht zij het eerste getal bekend maken...

Nu alle indrukken langzaamaan bij iedereen verwerkt zijn, kunnen we terugkijken op onze Roparun. Hieronder volgt een verslag met diverse foto's, video's en andere elementen.

Tijdens de Roparun is onze voortgang live te volgen via https://www.roparunlive.nl/ Klik op de afbeelding om hier naartoe te gaan. Hier kunt u zien waar we zijn en hoe laat we verwacht worden bij een bepaalde doorkomst. Ideaal dus als u ons langs de route aan wil komen moedigen.

Het grote aftellen is nu echt begonnen! Bij veel teams vindt er deze dagen koortsachtige communicatie plaats.
Is de materiaal lijst compleet?
Is de voedingslijst compleet?
Toch nog een keer checken dat de busjes geregeld zijn.

Met nog 4 weekjes te gaan tot de Roparun ging team Sterk Staaltje op pad om ook de nachtelijke uren getraind te hebben. Met een flinke delegatie van het team verzamelde men bij scouting Panoord in Zwijndrecht. Na een korte laatste briefing ging iedereen op pad.