Voorbereidingen Caravan XXL

12-10-2015

Op zondag 11 oktober is er door een aantal leden van Sterk Staaltje hard gewerkt om een begin te maken aan de Caravan XXL. Van een van onze vrienden (van Sterk Staaltje) hebben wij namelijk een 40ft HQ container gekregen. Deze wordt nu omgebouwd tot Caravan XXL. Met de Caravan XXL willen wij met de catering korter op het parcours zitten zodat ook onze catering de Roparunbelevenis meer meekrijgt. Want naast het goede doel wat we steunen, vinden wij het belangrijk dat een ieder het gevoel krijgt bij de Roparun aanwezig te zijn.

Roparunner ben je tenslotte 365 dagen per jaar met een feestje van 3 dagen tijdens het Pinksterweekend waar een sportieve prestatie moet worden geleverd.

Wat gaan wij in de caravan XXL bouwen?

1) de wanden en plafond isoleren en bekleden
2) 12 slaapplekken
3) een opslagruimte annex massage ruimte
4) een natte ruimte waar we eventueel kunnen douchen
5) een keuken/zithoek waar gerelaxed kan worden.

Afgelopen zondag zijn we begonnen om het verkregen hout te sorteren en grote pallets te slopen om het hout te kunnen gaan verwerken. Ook is de container van binnen grondig schoongemaakt. Dennis zorgde tijdens de "pauze" voor een muzikaal intermezzo. We hebben meer kunnen doen dan we hoopten want ook het 1e 6 persoons bed is inmiddels geplaatst. De volgende keer zullen we de wanden en en het plafond moeten isoleren.

Hier enkele foto's van de voortgang.