Taartenworkshop

16-04-2022
Taartenworkshop voor de Roparun 🎂

De voor iedereen bekende Roparun bestaat uit verschillende teams. Elk team wil zo veel mogelijk geld ophalen met allerlei soorten acties. Zo’n overheerlijke actie staat dit jaar voor ons team gepland. Met hulp van banketbakker Peter Gouweloos maakt u een heerlijke taart en steunt u de hulp voor mensen met kanker.

Na het succes van de workshop een paar jaar geleden wordt zaterdagmiddag 7 mei in de kantine van Radio Ridderkerk wederom een workshop gehouden worden onder leiding van banketbakker Peter Gouweloos. De aanvang is om 14.00 uur op zaterdag. U leert tijdens de ongeveer 2 uur durende workshop stap voor stap hoe een heerlijke taart te maken. En wat is er nu leuker dan een eigen gemaakte taart op zondag, tijdens Moederdag, aan te snijden?

Kosten:
Uiteraard is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Maar zelfs dan kan het nog leuk en betaalbaar blijven. Want voor maar € 25,- is uw deelname gegarandeerd en neemt u na afloop uw eigen taart mee naar huis. "Niets is leuker dan je fantasie de vrije loop te laten gaan en daarmee mensen met kanker te steunen" aldus de banketbakker.

Locatie:
De workshop zal gehouden worden in de studiokantine van (sponsor van deze workshop) RTV Ridderkerk, te vinden aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 1 (hoek met de Koninginneweg), te Ridderkerk Centrum

Inschrijven:
Inschrijven kan tot 5 mei via roparun-taart@outlook.com, of sms/app 06-25000954. Er is beperkt ruimte, dus wees er snel bij! 

Het motto "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", wordt duidelijk zichtbaar wanneer u zich vandaag nog inschrijft.