Sterk Staaltje en ATOS RTV slaan de handen ineen

25-08-2018

Er zijn van die momenten dat je gebruik moet maken van elkaars kracht. Soms in de letterlijke zin van het woord maar veelal gaat het meer om de figuurlijke zin. Heden ten dage meer en meer in de "social media zin" van het woord.

In het seizoen 2017-2018 is er op een natuurlijke wijze een samenwerking ontstaan tussen team Sterk Staaltje en ATOS RTV. ATOS RTV is sterk vertegenwoordigd in de Zwijndrechtse waard als lokale radio en team Sterk Staaltje is sterk aanwezig in de regio met diverse acties ten behoeve van de Roparun.

Deze samenwerking wordt op 1 september 2018 tijdens de uitzending van Bram en Jurgen bekrachtigd als echt partnership. Dit partnerschap houdt in dat de 2 entiteiten elkaar daar waar mogelijk zullen versterken. Hierbij valt te denken aan promotie van evenementen die door beide partijen worden georganiseerd. Het doel hiervan is voor iedereen een sterker marktaandeel in de regio.

Wij als team Sterk Staaltje zijn blij met het partnership dat werd aangeboden door ATOS RTV. De bekrachtiging van het partnership is live te beluisteren op ATOS RTV 106.1 / 106.8 FM op 1 september aanstaande tussen 18:00 en 21:00. tijdens het programma Bram en Jurgen.