Non-stop estafette Binnenmaasloop

14-03-2015

Zaterdag 14 maart heeft ons team meegedaan aan de non-stop estafette Binnenmaasloop. Deze loop was georganiseerd door de Stichting Hoeksche Waard Runners. Rondom Maasdam was er een ronde van 21 kilometer uitgezet. De route liep over landweggetjes en dijkjes langs de Binnenbedijkte Maas. We startten met twee teams van ieder drie lopers. Deze lopers nemen telkens 1 kilometer voor hun rekening en werden daarna afgelost door de volgende loper. In totaal liep het hele team drie rondes: 63 kilometer dus. Kortom een prima oefenloop voor de Roparun.

Als snel bleek dat, vanwege blessures, de teams samengevoegd moesten worden. Dus hup alles in de "Sjuttul" van zorginstelling Waardeburgh. Ideaal rijden volgens chauffeur Dennis.

De sfeer was goed, gezellig en soms ook lekker druk. We hebben veel geleerd van deze dag. Dat is natuurlijk alleen maar prettig. Ook zijn we nader tot elkaar gekomen, we beginnen nu echt een team te worden.

De volgende teaminspanning zal het organiseren van de Paascross Hooge Nesse zijn: een cross van 3,3 of 6,6 kilometer op zaterdag 4 april. Vooral gezellig en de opbrengst komt ten goede aan de Roparun. Voor meer informatie over de Paascross, ga naar https://www.facebook.com/Paascross