Nachttraining 21-22 april

23-04-2018

Met nog 4 weekjes te gaan tot de Roparun ging team Sterk Staaltje op pad om ook de nachtelijke uren getraind te hebben. Met een flinke delegatie van het team verzamelde men bij scouting Panoord in Zwijndrecht. Na een korte laatste briefing ging iedereen op pad.

De route zou ons via Rijsoord, Ridderkerk, Rotterdam en Barendrecht weer terug naar het beginpunt leiden. 

Een van de navigatoren moest duidelijk even inkomen, want oeps....na 1 minuut werd op het eerste kruispunt een afslag gemist. De rest van de route verliep gelukkig foutloos.

Al vlot naderde het team de Brienenoordbrug. Hier begon een stukje run-bike-run. De fietsers konden even bijkomen in de bus en Chris pakte de bolletjestrui doordat zijn gehele kilometer bergop ging. 

Na de brug bereikten we het begin van het Kralingse Bos. Zonder verlichting was het zicht ongeveer 1 meter. In Duitsland en Parijs is dat ook geen uitzondering dus we zijn blij dat we dit weer even hebben kunnen ervaren. Gelukkig zorgde alle verlichting van de fietsers voor de nodige verlichting (letterlijk haha), en kwamen alle lopers ongeschonden het bos door.

Na een verdiende pauze onderaan de Erasmusbrug begonnen we aan de 2e helft. Na een kilometer door de Maastunnel, een stukje Zuiderpark en de oversteek over de A15, liepen we door Barendrecht. Terwijl Marco hier de laatste 2 kilometer voor zijn rekening nam, vertoonde Adriaan zijn dans-moves. 

Om 04:20 uur waren we weer terug bij het beginpunt en keek iedereen tevreden terug op deze avond. We kunnen de laatste puntjes op de i zetten en dan zijn we helemaal klaar voor de Roparun 2018!