Even voorstellen: Wendy van Wijk

23-10-2018

Even voorstellen: mijn naam is Wendy van Wijk. Ik ben 32 jaar oud en woon in Werkendam. Ik werk als geriatrie fysiotherapeute in een verpleeghuis.

Sinds ongeveer 2 jaar ben ik aan het hardlopen geslagen na eerst zo'n 20 jaar de teamsport volleybal te hebben beoefend. Via het hardlopen ben ik Tessa en later ook Michel tegen gekomen waarmee ik al aardig wat runs heb gelopen. Via hen ben ik ook bij dit team in beeld gekomen.

Begin oktober heb ik samen met een team leuke mensen een ander project afgerond waarbij we door middel van een wandeltocht veel geld hebben ingezameld voor een ander heel goed doel, namelijk Pink Ribbon.

En nu ben ik nu dus helemaal klaar en vol aandacht voor een nieuw project: RoParun in team Sterk Staaltje. Hardlopen is in principe een individuele sport, echter blijft het werken in een team mij erg aantrekken. Op mijn werk, werk ik in een multidisciplinair team en ik denk dat we hier ook wel van kunnen spreken in dit RoParun team. Ieder teamlid heeft zijn eigen taak en draagt op zijn eigen manier bij met welke inspanning dan ook. Het lijk mij fantastisch om erbij te mogen zijn volgend jaar juni als alles bij elkaar komt en we er met z'n allen voor zullen gaan!

Ik heb nu 1 vergadering bij mogen wonen en het enthousiasme van iedereen werkt in ieder geval al aanstekelijk. Ik ga mee als navigator van één van de subteams en wie weet waar ik het team nog meer mee uit de brand kan helpen. We zijn inmiddels al druk bezig met het opzetten van allerlei acties en het verzamelen van sponsoren om ons heen om zoveel mogelijk geld op te halen.
Alle steun is welkom, dus laat van je horen!