Even voorstellen: Tessa

26-09-2018

Even voorstellen: mijn naam is Tessa de Winter, ik ben 46 jaar (meestal zeg ik dat niet hardop haha) en ik woon in het Brabantse plaatsje Ulvenhout. Ik ben moeder van de 3 liefste kinderen van de wereld en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een farmaceutisch bedrijf waar ik zorg voor de vergoeding en financiering van onze geneesmiddelen.

Dit jaar ga ik voor het tweede jaar deelnemen aan de RopaRun met team Sterk Staaltje. Vorig jaar ben ik op het laatste moment ingevallen bij dit team, maar dit jaar ben ik als volwaardig teamlid betrokken bij alle voorbereidingen, de acties, de voorpret en natuurlijk het grote event zelf.

Ik ben één van de lopers van het team. Hardlopen is sinds een aantal jaar mijn grote hobby en deelnemen aan de RopaRun was dan ook iets dat ik al een tijdje op mijn verlanglijstje had staan. Hoe fijn is het om samen met een groep leuke gezellige gemotiveerde mensen samen, geld in te kunnen zamelen voor zo'n ontzettend goed doel! 

Vorig jaar tijdens de RopaRun beleefde ik een enorm kippenvel moment midden in de nacht in een donker bos. Ik rende over een geasfalteerd pad dat aan weerszijden verlicht was met kaarsen. En op dat pad stonden de namen geschreven van dierbare personen die helaas getroffen waren door kanker....confronterend en tegelijkertijd een enorme stimulans om door te lopen ondanks pijn en vermoeidheid. Omdat ik het wel kan en zij helaas niet meer......

Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens één van onze activiteiten of anders langs de route tijdens de RopaRun!