Even voorstellen: René Molendijk

21-10-2017

Hallo mijn naam is René Molendijk, woonachtig in Nieuw-Beijerland. Inmiddels ben ik 30 jaar jong en heb ik een compleet gezinnetje: vriendin Kelly, zoontje Riley en dochter Cheyenne.

Ik ga voor de 4e keer mee met de Roparun.
2011 als chauffeur van klein busje 
2012 als fietser
2017 als fietser
2018 als fietser

Helaas heb ik door de ziekte kanker mijn opa niet gekend. Ook is mijn oma in het jaar 2016 geopereerd aan darmkanker. Dit is een extra motivatie geweest om weer mee te willen gaan met de Roparun. Helaas kwam er steeds geen team vrij in de buurt of vertrokken ze vanaf Hamburg. En als ik 1 ding niet wilde was het vanaf Hamburg. Dit omdat ik graag door de Hoeksche waard wil fietsen.

Toen kwam Sterk Staaltje in 2017: ze hadden opeens een een fietser nodig. Na wat gesprekken en een vergadering besloot ik om mee te gaan. We vertrokken vanaf Parijs dus ik was helemaal gelukkig. Het was een rit met een lach en een traan, maar vooral een heel trots gevoel dat ik het weer had gedaan.
Toen kwam 2018....ik kon me weer aanmelden als fietser. Ik heb wel wat twijfels gehad of ik wel weer met Sterk Staaltje mee zou gaan omdat we dit jaar vanaf Hamburg vertrekken. Want ja, dan kom ik niet door mijn geliefde Hoeksche waard. Met familie/vrienden gepraat en die zeiden unaniem: "dan komen we toch naar Barendrecht". Dus ik heb mijn koppigheid aan de kant gezet en toch besloten dat ik 2018 vanaf Hamburg met team Sterk Staaltje mee ga. Onder het motto: als je het nooit hebt gedaan kan je er ook niet over mee praten. 

En tja wat moet het team anders met de Nibbit chips haha ;)
Dus we gaan er weer voor! In 2018 mijn 4de keer Roparun en de 1e keer vanaf Hamburg. Heb er weer zin in!

Vriendelijke groet,
René Molendijk.