Even voorstellen: John Vincent

04-02-2022

Hoi allemaal,

Mijn naam is John Vincent. Ik woon in het mooie Helmond, samen met mijn vrouw Ellen en mijn 2 dochters Iris en Lisa. Dit jaar wordt mijn 7de ROPARUN jaar.

Ik ben begonnen in 2016 toen een loopmaat van mij nog een loper zocht voor het Roparun team van zijn werk. Niet bang voor een uitdaging zei ik, dat doe ik wel, niet wetende dat dat het begin was van een verslaving.

De eerste keer dat je mee doet weet je wel waarvoor je loopt, maar is het vooral een groot onbekend avontuur. Eén van de eerste dingen die je dan merkt is de gedrevenheid van alle teams en wordt de reden van de Roparun steeds duidelijker. Roparunner zijn, is niet voor je zelf maar doe je voor anderen. Dat je er dan ook zelf heel veel voldoening en plezier uithaalt is een erg mooie bijzaak.

Dit jaar door alle bekende omstandigheden blijven we weer in Nederland, hoewel we liever in Parijs waren gestart maakt het voor ons doel niet uit. Lopen kunnen we overal. Er zijn dit jaar een flink aantal wijzigingen in de samenstelling van ons team. Ik ervaar dit zelf als een positief iets. Je merkt dan dat er nieuwe ideeën/inzichten komen en er heerst een nieuw soort enthousiasme. Dit alles maakt dat ik er dit jaar weer heel veel zin in heb om af te gaan zien!

We gaan er met ons allen een gezellige en sportieve run van maken, zonder te vergeten waarvoor wij dit doen. Ik heb er veel zin en houdoe,
John Vincent