Even voorstellen: Frank van Dijken

27-01-2019

Mijn naam is Frank van Dijken, 58 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Twan van der Wel, één van de lopers, is mijn schoonzoon en via hem ben ik in contact gekomen met het Roparun team 'Sterk Staaltje'. 

 In 2017 heb ik met Twan een sponsordiner voor de Roparun georganiseerd dat erg succesvol was. In de editie 2019 ga ik zelf als fietser mee met team 262 en wil in het najaar van dit jaar als actie iets 'groters' organiseren dan in 2017. Het is nu nog prematuur te vertellen wat het is, maar het heeft naast muziek ook weer met eten en drinken te maken. Dit, omdat ik naast mijn werk als teamleider aan het Insula College in Dordrecht de laatste decennia een Wijnkoperij heb gehad en momenteel als zelfstandig werkende kok via 'de Witte Brigade' wordt verhuurd aan restaurants als Amrath en het Kurhaus. 

Wijn en spijs zit in mijn bloed kan je wel zeggen. Verder houd ik van uitdagingen. Mijn fietstocht in 2013 naar Rome is daar het bewijs van. Voor het komende jaar is mijn uitdaging om de lopers van Parijs naar Rotterdam op de fiets te begeleiden. Een zware tocht, maar met het doel voor ogen in meerdere opzichten een mooie.

Aankomst in Rome na ruim 2500 kilometer in 4 weken.