Even voorstellen: Ad de Vlaming

22-02-2020

Hallo allemaal, ik ben Ad de Vlaming. Gepensioneerd Vopakker en 64 jaar. Voor de 10e keer ga ik met de Roparun mee. Ik heb al diverse functies binnen de diverse teams vervuld: chauffeur/cateraar , chauffeur/navigator en aankomend jaar (voor de 7e keer) weer als fietser.

Waarom ga je deze uitdaging aan? Veel mensen in onze directe omgeving zijn met de slopende ziekte kanker aangedaan en moeten veel pijn lijden en afzien. Des te meer reden om mee te blijven doen. De "Stichting Roparun" doet zoveel goede dingen voor deze mensen en hun familie. Dit is met geen pen te beschrijven (zie de website van de stichting Roparun).

Dáárom doe je met de ROPARUN mee, en nergens anders voor! In onze familie/kennissenkring heb ik al zoveel mensen weg zien vallen aan deze slopende ziekte. Tot twee keer toe, net voor de start van de run, dierbaren verloren aan deze "sloper" te weten onze zwager en m'n zus. Deze 2 edities waren heel "beladen" edities. Zolang ik het kan volbrengen blijf ik deelnemen aan de Roparun!