De start van Roparun 2015

10-06-2015

Zaterdagmorgen een uurtje of 9 in een hotel in Parijs klaarwakker: ons grote avontuur gaat beginnen. Gisterenavond nog even snel met het hele team naar de Eiffeltoren wezen kijken, wat een machtig gezicht met al die lampjes en wat liep er nog veel volk op straat. Na het ontbijt de vrachtwagen en onze 3 busjes uitgeladen en daarna alle spullen opnieuw ingedeeld. Zenuwachtig reden we daarna naar de start op een groot terrein waar alle teams stonden. Ook wij kregen een plek toegewezen.

Even nog wat foto's nemen van het team en daarna de chip opgehaald die 1 van onze fietsers om moest in Nederland zodat iedereen kon volgen waar we waren en ook hoe laat we zouden finishen op het Wilhelminaplein in Rotterdam. Daar zou de tijdregistratie stoppen en dan is het nog een klein stukje lopen naar de Coolsingel waar iedereen ons weer zou opwachten.

Daarna met zijn alle een pastamaaltijd eten voor de nodige brandstof en onze ogen uitkijken naar de hoeveelheid mensen die zich allemaal gaan inspannen voor het goede doel. Leven toevoegen aan dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd en daar is dan ook alles mee gezegd. Na een groot aantal teams die eerder dan wij startten te hebben toegejuicht was het eindelijk onze beurt om 14.38 uur mochten we dan eindelijk van start.

Een droom komt uit.....