Collecte Werkendam

20-12-2018

Op zaterdag 15 december was ons team al vroeg in Werkendam. Navigator Wendy had hier namelijk een collecte geregeld. Met een flink aantal teamleden trotseerden we de kou om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.

Toen na enkele uren menig vinger bevroren raakte, was het tijd voor de lunch. Cafetaria Marco had ons een lunch aangeboden ter sponsoring. Terwijl iedereen lekker opwarmde en genoot van het eten, werden alle verhalen van de ochtend uitgewisseld. Iedereen was reuze enthousiast en had veel positieve reacties ontvangen!

Na de lunch hebben we nog zo'n 2 uur gecollecteerd. Met zware collectebussen verzamelden we bij de auto's. Tijd om thuis op te warmen en te wachten tot de opbrengst bekend zou zijn. Penningmeester Geraldine bezocht het kantoor van Stichting Roparun en bracht daar de collectebussen om te tellen. Daar bleek dat we maar liefst €1040,38 hebben opgehaald. Wat een super mooie opbrengst!

We bedanken alle mensen die hier aan bijgedragen hebben. Tevens een extra bedankje aan de moeder van Wendy die ook de kou trotseerde om ons team te helpen.