Bekendmaking eindopbrengst tijdens T-beaune's Huiskamerconcert

06-06-2018

Wat een avond was het!! We hebben tijdens het huiskamerconcert mogen genieten van vier fantastische optredens. Allereerst was Nina Hamels aan de beurt. Met heel mooi gezongen covers, waarbij het ondanks de zenuwen leek alsof ze veel vaker een huiskamer concert had gegeven, zette zij de toon van de avond. Ook mocht zij het eerste getal bekend maken van de eindopbrengst. Bram was haar al voor gegaan om bekend te maken dat we euro's (ipv dollars of ponden) zouden overmaken. Na Nina was Mr. Minstrell aan de beurt, Francesco Daniel kon helaas niet en had een goede vriend gevraagd die hem graag verving. Mr. Minstrell maakte het 2e getal bekend. Na de rauwe tonen van Mr. Minstrell was het de beurt aan Charming Three. Met hun mooie ensembles en rake noten kregen zij de zaal toch wel stiller.

Na hun optreden maakte zij getal 3,4 en 5 bekend, echter was het voor de bezoekers nog steeds een raadsel in welke volgorde de getallen hoorden.  "De 9 moet als eerste getal." hoorden we vaak vanuit de zaal. Als laatste optreden stond Agnesz Anna in de kamer. Met een mooi verzorgd optreden en spetterende nummers mocht zij het op 1 na laatste nummer bekend maken.

Wil je weten hoe het verder afliep???? Bekijk de video maar... Er heerst niets anders dan trots. Trots op onze teamleden, trots op onze sponsoren, trots op de samenwerking met T-beaunes Huiskamer en ATOS RTV die deze geweldige avond mogelijk hebben gemaakt.