Opbrengst sponsorloop OBS De Klokkenbei

16-05-2019

OBS de Klokkebei zamelt met sponsorloop € 8000 in voor Stichting Roparun!

Woensdagochtend 3 april was het zo ver! Vol enthousiasme stonden alle kinderen van basisschool de Klokkebei uit Ulvenhout aan de start van de sponsorloop voor Stichting Roparun. Onder luide aanmoediging van ouders, familieleden, buurtbewoners en mascotte de Roparunner, werden vele kilometers afgelegd rondom de school.

De sponsorloop werd georganiseerd door Roparunteam 262 Sterk Staaltje. Dit team neemt dit jaar voor de 5e keer deel aan de Roparun, en de organisatie van deze sponsorloop is één van de vele activiteiten die zij ondernemen om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun. Deze stichting steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker, denk hierbij aan inloophuizen, hospices of vakanties voor mensen met kanker en hun naasten. De missie van Stichting Roparun is dan ook "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

De leerlingen van de Klokkebei hebben zich enorm ingezet om de ochtend tot een groot succes te maken. In de dagen voorafgaand aan de sponsorloop hebben zij hun best gedaan om zo veel mogelijk sponsors te zoeken die een bijdrage per gelopen rondje wilden geven. En een heel groot succes is het gebleken. In totaal is het prachtige bedrag van € 8000 ingezameld voor dit goede doel.