Kerstboomverkoop bij IKEA Barendrecht

07-12-2015

Zondag 06 December 2015, 12-18 uur
Vandaag gaat team 262 een actie houden bij IKEA in Barendracht. Net als vorig jaar mogen wij er de kerstbomen uitpakken, neerzetten, klanten helpen met uitzoeken, inpakken en afstempelen. Dit jaar was de full size Roparunvogel er ook bij. Ik mocht in het pak kruipen en een beetje heen en weer lopen.

Bij de stempelbalie hadden wij onze vlag een Roparunvlag en onze collectebus neergezet, voor een ieder die er iets voor over heeft. Het Roparunvogel pak is ontzettend leuk om te doen. Met kinderen op de foto is altijd leuk, sommige vinden je eng en anderen die willen je het liefst mee naar huis nemen. Het is goed oppassen want een enkel kind stormt op je af en knuffelt je heel erg stevig, ontzettend gaaf maar omdat je kunt kijken door 2 gaatjes ter grote van een 50cent muntje zie je ze nog wel eens over het hoofd.

Na een uur of drie vraag ik Dennis het pak over te nemen, ik liep maar een beetje te niksen terwijl mijn team keihard aan het buffelen was. Pak uit en hup buffelen. Eerst begon ik maar eens met een vak opruimen, alle kerstbomen in net opensnijden, en alle bomen weer fatsoenlijk neerzetten. na 4 vakken opgeruimd te hebben kon je weer beginnen met vak 1. We hadden het er behoorlijk druk mee. Met 10 man van ons team en 6 man van IKEA zelf hoefde we ons geen moment te vervelen.

In totaal zijn er 886 bomen (147 bomen per uur) verkocht.

Aanstaande zondag staan wij er weer, heeft u nog geen boom? Kom hem dan zondag halen en vergeet onze collectebus niet.