Haliegh Dolman lost startschot Paascross

08-04-2017

Afgelopen jaar vertegenwoordigden Haliegh Dolman, Chantalle Zijderveld, Bart Deurloo, Frank Rijken en Iris Pruijsen Nederland op de Olympische en Paralympische Spelen.

Daarom is het extra leuk dat één van deze sporters het officiële startschot gaat geven van de Paascross in de Hooge Nesse op zaterdag 15 april aanstaande. Dit is Haliegh Dolman.

Haliegh Dolman heeft samen met Larissa Klaassen zilver veroverd op de kilometer tijdrit tijdens de Paralympische Spelen. Voor Haliegh is het jaar 2016 als tandempilote van de slechtziende Larissa Klaasen zeer succesvol geweest, met een gouden medaille op de 1000m tijdrit en bronzen medaille op de sprint tijdens het WK Paracycling. In september won ze ook de zilveren medaille op de 1000m tijdrit. Naast de successen op de tandem begon ze het nieuwe seizoen na de paralympics met een bronzen medaille op het NK teamsprint

Wat een geweldige sportvrouw!

Heb je zin in een leuk evenement in het paasweekend, schrijf je dan deze week nog in om mee te doen. Meer informatie kunt u vinden op facebookpagina Sport, Recreatie en Educatie Hooge Nesse of Paascross Hooge Nesse.