Even voorstellen: John Vincent

11-11-2017

Mijn naam is John Vincent en ik ben 46 jaar. Ik woon in het mooie Helmond in de provincie Noord-Brabant. Daar woon ik met mijn vrouw Ellen en mijn 2 prachtige dochters Iris (18) en Lisa (13). 

Voor mijn werk rij ik elke dag naar Eindhoven waar ik werk als Magazijn manager/werkvoorbereider. Ik ben sinds 4 jaar veel bezig met lopen en heb inmiddels 6 marathons gelopen. Daarnaast ook diverse halve marathons en andere loopevenementen. Ik heb al 2 keer eerder meegedaan met de Roparun, beide keren vanuit Parijs. Dit jaar deed mijn oude team niet meer mee en moest ik op zoek naar een nieuw team. 

Als je eenmaal de Roparun hebt gelopen ben je besmet met het virus en wil je gewoon lopen. Via de website van de Roparun kwam ik bij team 262 Sterk Staaltje terecht, die zochten nog lopers. Wat mij ook aansprak was dat ze dit jaar vanuit Hamburg gingen lopen, dit is ook nieuw voor mij dus een nieuwe uitdaging.

Wat mij bij dit team is opgevallen is de gedrevenheid van heel het team om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Dan weet je dat je goed zit!

We gaan er met ons allen een gezellige en sportieve run van maken, zonder te vergeten waarvoor wij dit doen.

Ik heb er heel veel zin in en groet u.
John Vincent