Even voorstellen: Astrid Essenberg

02-10-2018

Hallo,

Ik ben Astrid Essenberg, inderdaad vrouw van Marco Essenberg. Inmiddels ben ik 39 jaar en moeder van drie heerlijk puberende dochters van 16, 13 en 11 jaar. Ik werk in het warehouse van TNT in de vroege ochtend. Daardoor kan ik mijn betaalde baan goed combineren met mijn "onbetaalde" baan.

Dit wordt alweer mijn 3e Roparun met team Sterk Staaltje. Ik ben met het team meegegaan omdat Marco al 2 jaar vroeg of ik meeging. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan en vind ik het vooral gewoon heel gezellig! Okay er zijn soms zware momenten tijdens de Roparun zelf, maar die neem je voor lief.

De acties in de voorbereiding, het van dichtbij meemaken is toch wel heel erg leuk. Eerst zou ik meegaan als masseuse/navigator maar al snel moest ik op mijn eerste Roparun invallen als Fietser. Met als resultaat dat ik nu een van de vaste fietsers ben.

Natuurlijk alles voor het goede doel, zelf heb ik ook een aantal mensen aan deze ziekte verloren en dan weet je hoe fijn het is dat er een organisatie bestaat als de Roparun.

En dat we daarvoor op deze manier iets kunnen doen. Ik ga er weer voor.......!!