NIEUWS

Mijn naam is Harry Hamer. Geboren in Vlaardingen, getogen en nog steeds woonachtig in Rotterdam. Getrouwd, vader van drie prachtige kinderen. En inmiddels toe aan mijn zevende Roparun. Ik heb dit schitterende evenement al in drie verschillende rollen beleefd en volbracht: als loper, als fietser en tegenwoordig als chauffeur. Zelfs een combinatie...

Hallo allemaal, ik ben Richard Burgman, 65 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon al weer bijna 40 jaar met veel plezier in Almere. Ik ben getrouwd met Ans en we hebben 2 zonen die inmiddels al lang zijn uitgevlogen.

Ik ben Erik Merkelijn uit het bouwjaar 1968 en woon in Alphen aan den Rijn. Getrouwd met Angelique en we hebben 2 volwassen zonen. Ik werk als senior projectleider bij een GWW-aannemer.

Ja, wat anders zou je denken?? Eigenlijk willen we hierbij trots aangeven dat we eindelijk weer een keer vanuit Frankrijk mogen starten (nog geen 100 kilometer maar toch :) )

Tijdens de afsluitende barbecue van ons team is, als gebruikelijk, onze eindopbrengst bekend gemaakt. Dit jaar hebben we €26.323,90 opgehaald voor Stichting Roparun. Onvoorstelbaar!!

Tijdens de afsluitende barbecue van ons team is onze eindopbrengst bekend gemaakt. Dit jaar hebben we €22.225,07 opgehaald voor Stichting Roparun, wauw! Dit is onze hoogste opbrengst ooit. Enorm veel dank aan al onze sponsoren! We zijn trots en kijken uit naar volgend jaar!

'De Roparun', wie kent het niet? Op het IKC de Wereld op Centrum lagen de stempelkaarten al twee jaar in de kast stof te happen. Want corona zorgde ervoor dat de geplande mini Roparun (sponsorloop) i.s.m Roparun team 'Sterk Staaltje', niet in beweging kon komen. De leerlingen kregen voorlichting van Ad de Vlaming (een van de teamleden van Sterk...

Taartenworkshop voor de Roparun 🎂
De voor iedereen bekende Roparun bestaat uit verschillende teams. Elk team wil zo veel mogelijk geld ophalen met allerlei soorten acties. Zo’n overheerlijke actie staat dit jaar voor ons team gepland. Met hulp van banketbakker Peter Gouweloos maakt u een heerlijke taart en steunt u de hulp voor mensen met kanker.
Na...